Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
    2023-2024 DEĞERLER EĞİTİMİ YIL SONU SERGİ AÇILIŞI
    11.06.2024

    Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Değerler Eğitimi Kapsamında Sergi Düzenledi

     

    Hakkari Valisi Ali Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyon Başkanı Birtan Şeker, Kurum amirleri ve  Protokolün katılımları ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından Hakkâri Kapalı Ceza İnfaz Kurumumuzca düzenlenen 2023-2024 Değerler Eğitimi Yıl Sonu Sergisine katıldı.

    Açılış konuşmasında Cumhuriyet Başsavcısı Ünlüsoy, iyileştirme temelli infaz sistemine vurgu yaparak sergide emeği geçen herkes ile hükümlü ve tutuklulara teşekkürlerini ilettir.

    Vali Çelik, sergi alanını gezerek Hükümlü/Tutukluların tarafından hazırlanan çalışmaları inceledi ve Kurum amirlerimizden projeler hakkında bilgi aldı.

    Vali Ali Çelik, Serginin Hükümlü/Tutukluların topluma kazandırılması ve onların sosyal hayata daha sağlıklı bir şekilde entegre edilmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. 

    Filografi, Rölyef, su kabağı, dekoratif el sanatları, tığ örücülüğü gibi çalışmaların yer aldığı toplam 126 adet eserin bulunduğu sergide Vali Çelik, Hükümlü/Tutukluların yeteneklerini ve emeklerini takdir ederek, topluma katkı sağlayan bu tür projelerin devam etmesi gerektiğini ifade etti. 

    Etkinlik sonunda Vali Ali Çelik, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu.

       

    Adres

    Adres : Kıran Mah. Cezaevi Cad. Hakkâri Merkez, Hakkâri

    Telefon

    Tel: 0438 211 4780 - 0506 600 61 30

    Faks: 0438 211 6087

    E-Posta

    E-mail : hakkari.btoccikisaretadalet.gov.tr